Onderhoud

Wat wij voor uw auto doen


Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten en hoogwaardige afstel-, meet- en testapparatuur. Hierdoor kunnen wij het onderhoud snel en efficiënt uitvoeren. Ook als u uw auto niet bij ons heeft gekocht, onderhouden wij hem graag. Het gebruik van een leenauto tijdens de werkzaamheden behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden BOVAG garantie van 1 jaar op reparaties.

Kleine onderhoudsbeurt:
Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt de olie ververst en de koel- en ruitensproeiervloeistof bijgevuld. Ook worden de bandenspanning, het profiel en de V-snaren/multiriemen gecontroleerd.

Grote onderhoudsbeurt:
Dit is per type auto en bestelbus verschillend, maar vooral de volgende werkzaamheden worden verricht: de olie wordt ververst, oliefilter, luchtfilter, brandstoffilters en interieurfilter worden vervangen. De koel- en ruitensproeiervloeistof worden bijgevuld. De remmen worden gecontroleerd op de remmentestbank en daarnaast ook gedemonteerd en gereinigd. De V-snaren/multiriemen, banden en profieldiepte worden gecontroleerd. Daarnaast worden de verlichting, ruitenwissers, uitlaat en koppeling getest en de bougies worden indien nodig vervangen

Algemene Periodieke Keuring (APK):
We keuren auto’s en bestelwagens tot 3500 kilogram

Wij zijn door de Rijksdienst voor het Wegverkeer erkend als keuringsstation

Aircoservice:
Wij kunnen de airco van uw auto en bestelbus volledig onderhouden en het systeem bijvullen.

Bandenservice:
Wij hebben geavanceerde apparatuur voor het balanceren en monteren van uw banden. We bieden u een scherpe all-in prijs die zeker concurrerend is ten opzichte van grote Europese bandenservice bedrijven.

Wij verwisselen uw zomer- en winterbanden en houden deze ook in onze eigen opslag.

Fout- en storingsdiagnose:
Ook hebben we moderne apparatuur in huis van gerenommeerde merken om storingen en fouten computergestuurd uit te lezen en op te lossen.

Inbouw systemen:
Wij bouwen onder andere in: handsfree bellen, geïntegreerde radio, navigatiesystemen en parkeersensoren voor parkeerhulp.

Schadereparatie:
Wij repareren schade aan uw auto en kunnen ook een taxatie uitvoeren.