Over ons

Garage André van Mierlo B.V. is opgericht in 1986 en is actief in onderhoud, schadeherstel, en verkoop van diverse merken en modellen auto’s en bestelwagens. Door onze jarenlange ervaring en prima service hebben wij een vertrouwde klantenkring opgebouwd in de omgeving van Wehl, maar ook daarbuiten.
Bent u specifiek op zoek naar een bepaald type auto? Vraag het ons en wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Heeft u uw auto niet bij ons gekocht? Ook dan onderhouden we hem graag.

Als onafhankelijk autobedrijf garanderen wij scherpe prijzen en een goede kwaliteit. Omdat wij niet gebonden zijn kunnen we u een objectief en eerlijk advies geven over reparatie en aankoop van uw auto.

Bovendien dragen wij ook zorg voor financieringsmogelijkheden waar u vrijblijvend naar kunt informeren. Zie ook het kopje ‘financiering.’

Samen met een vast team van ervaren monteurs maken en onderhouden wij auto’s en bestelbussen (tot 3500 kilogram). U kunt bij ons terecht voor zowel reparatie, periodieke beurten, schadeherstel, APK keuringen, bandenservice, incidenteel onderhoud, storingsdiagnose en aircoservice. Ook voor vragen en/of problemen betreffende uw auto bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij voldoen aan de BOVAG gedragscode en tevens is ons bedrijf RDW erkend. Ook registreren wij uw kilometerstand volgens de regels van het RDW (voorheen NAP).

U bent van harte welkom om ons aanbod te komen bekijken in onze showroom. U kunt ons vinden aan de Nijverheidsweg 3 in Wehl, nabij Doetinchem.